GOLSA & AMIR

Bästa Keyvan
Stort stort tack för att ni lyckades göra vår dröm till verklighet. Vi hade ett magiskt bröllop med efterföljande fest, hade vi inte ändrat på en minut. Tack vare ditt engagemang och professionella arbete, blev vår dag helt perfekt. Det var guld värt att ha dig som bröllopskoordinator som höll ordning på oss under hela dagen.

Tack återigen!

Kram Golsa & Amir 

Foto: Nisha Goriel

Golsa Amir.jpg
UFX_1402.jpg
MALIN & DANNY

Hej Keyvan
Tusen tack för att du gjorde vårt bröllop så som vi alltid har önskat det! Vi kände oss trygga med er från start och du visade stort engagemang! Allt blev så mycket bättre än vi kunde anat.
Tack igen från oss!
Mvh

Malin & Danny Nunez

Foto: Uphoto.se

ALI & LAWEN

Keyvan, Ali och jag vill passa på att tacka dig för allt! Du har varit helt fantastisk och vi har aldrig träffat en sån engagerad person som dig. Alla kvällar vi oplanerat ringt upp dig och du alltid bemött oss på ett jättebra sätt. Vi hade ingen aning om hur mycket detaljer det är att tänka på till sitt bröllop men du tog bort större delen av huvudvärken utan att behöva involvera oss. Så jätte, jättestort tack för allt och kul att se att det går så bra för dig och I Nöd & Lust!
 

photo_2018-08-08_10-23-46.jpg
UFX_6765.jpg
BABAK & SAHAR

Vi hade nöjet att kunna anlita Keyvan på Nöd & lust som vår Bröllopskoordinator. Ett superbt utfört jobb på vår stora dag, då allt flöt på precis som det utlovats. Vi kan varmt rekommendera honom för andra som vill kunna njuta av er stora dag samtidigt som allt förblir magiskt tack vare hans hjälp och stöd.
Med vänliga hälsningar

Babak & Sahar

Foto: Uphoto.se

BORNA & ATOSA
JASMINA & SOMER

För fler recensioner besök vår Instagramsida