top of page

Rekommendationer

WE DELIVER

WORLDWIDE

Oskar _ Mie-746.jpg

Mie & Oskar

Vi är så glada att vi kom i kontakt med Keyvan inför vår bröllopsplanering, det vi inte förstod då var att vi tog ett av de bästa besluten inför vår stora dag. Vi fastnade verkligen för designen av festlokalen och vi har fått så många kommentarer om hur fint vi hade det. Det har varit en glädje att dela denna resa med Keyvan och han har varit ett grymt bollplank i all planering och som lotsat oss igenom alla beslut. Vi kan inte vara mer nöjda med vår dag och det tackar vi Keyvan och hans team för. Så varma, härliga och professionella från start till slut. Vi önskar att vi kunde göra allt igen! Stort tack!

Mie & Oskar

WE DELIVER

WORLDWIDE

www.kbstudiomedia.se-124.JPG

Sanna & Nima

Vi vill ägna ett stort tack till vår bröllopsplanerare Keyvan som skapade en magisk dag för oss. Vi är evigt tacksamma att vi gick vidare med honom. Keyvan ordnade ett elegant bröllop där varje minsta detalj togs i åtanke. Vi har fått så många komplimanger, på allt från dekoration till enastående service. Vi fick ett bröllop med KLASS, precis som vi önskade. TACK för ett Professionellt arrangemang!
/ Sanna & Nima

WE DELIVER

WORLDWIDE

WE DELIVER

WORLDWIDE

Portratt-1.jpg

Veronika & Christopher

Det är svårt att tacka tillräckligt till människor som hjälper till att förverkligar en av livets absolut största dagar!  Tack Keyvan för ett helt fantastiskt stöd inför och under vår stora dag. Det är en sak att vara proffesionell, det kan många vara. Men att dessutom hela tiden ha hjärtat på rätt ställe medan man är det, det är svårare. Men du och hela ditt fantastiska team har haft båda delar -rakt igenom!  För oss känns det som om vi vunnit både en vän OCH fått en dag som vi aldrig kommer glömma. ”I Nöd och Lust” lämnar inget över att önska, magi!

 

Tack från Veronika och Christopher Lundgren 

WE DELIVER

WORLDWIDE

IMG_5879.JPEG

Marcus & Josline

Ett stort tack till Keyvan och hans team I nöd och Lust. Ett otroligt professionellt arrangemang som verkligen gav oss möjligheten att slappna av och bara njuta av vår kväll som nygifta. Alla vi bjudit verkade trivas och ett flertalet gäster kallade festen för en upplevelse!

Stort tack och vi hoppas vi ses igen (då som gäster bjudna på någon annans bröllop).
 

Marcus & Josline

WE DELIVER

WORLDWIDE

IMG_6172.JPEG

Robert & Elizabeth

Thanks Keyvan for helping us with our wedding. The venue decoration was so beautiful and wonderful!! Our wedding would not be so smooth without you! Thanks again to you and your team!

Robert & Elizabeth

 

UFX_1402.jpg

Malin & Danny

Hej Keyvan
Tusen tack för att du gjorde vårt bröllop så som vi alltid har önskat det! Vi kände oss trygga med er från start och du visade stort engagemang! Allt blev så mycket bättre än vi kunde anat.
Tack igen från oss!
Mvh

Malin & Danny Nunez

 

IMG_1072.JPG

Tania & David

Hej, jag har inga ord efter igår! Det var ett magiskt bröllop som vi och resten Aldrig kommer glömma. Har varit en helt sjuk resa och man är så känslosam, men allt blev så lyckat!!!Vi hade aldrig kunnat göra detta utan dig, TACK för allt!! Du har varit som en storebror. Du gjorde verkligen ett sago bröllop.
 

Tania & David

PFX_3640.jpg

Leila & Emran

Tack tack tack så jättemycket Keyvan. Så himla kul att du hjälpte oss lösa resetemabröllop även fast det var helt nytt för dig. Vi, bröllopsgästerna och alla som sett videor från kvällen tycker det var det coolaste de sett! Svårslaget bröllop helt enkelt. Allt var KANON. Vi kommer aldrig glömma denna dagen! Nu kanske fler vågar ha ett helt annorlunda tema på sina bröllop, vem vet. Tack för allt!
 

Emran & Leila, Flight717

 

IMG_9316_edited.jpg

Michael & Nastasia

Det var så fantastiskt! Tack för allt! Vi kunde aldrig föreställa oss hur fint det skulle bli. Detaljerna som nålarna på buketterna, hur dukarna var placerade, den fantastiska tårtan med utsmyckning, ljussättningen under kvällen och sagolik dukning gjorde vår dag helt top notch. Vi hade aldrig kunnat genomföra ett så detaljerat och fantastiskt bröllop utan Keyvan. Personalen var så trevlig och glad. Drömmen var ett kungligt bröllop och det fick vi verkligen långt över vad vi hade kunnat drömma om.
Nastasia & Michael

 

DSC07052-2.jpg

Bassam & Mia

Keyvan, Vi hade inga visioner. Det stod Du för. Vi ville inte ha ett extravagant bröllop med extra allt. Vi ville ha ett bröllop där våra gäster skulle känna sig som hemma. Du lyssnade till alla våra önskemål med allt från hur blomsterarrangemangen skulle se ut till hur många bartenders vi ville ha. Men visionerna stod du för. Och vi hade inte kunnat vara mer nöjda. Att få höra från våra gäster i dagar efteråt hur perfekt vårat bröllop var är till stor del pga det fantastiska arrangemangen från I nöd och lust. Stor tack Keyvan för allt!

WE DELIVER

WORLDWIDE

C8D89449-9004-434F-8908-EEC16C84A98E.jpg

Rim & Ahmad

Till världens bästa bröllopskoordinator:
Efter bröllopsresan sitter vi och tittar tillbaka på våran bröllopsdag som Keyvan koordinerade. Vi kan inte tacka honom nog för hans insats till att få vår dag att bli precis så speciell och underbar som vi hade önskat. Att plana bröllop är ett heltidsjobb och det finns och det finns så mycket som man aldrig tänker på. Vi tyckte att det var underbart att ha Keyvan att bolla med då han har ett stort kontaktnätverk samt en rad ovärderliga tips och råd för att hjälpa en längs vägen. På själva bröllopsdagen flöt allting på helt perfekt och det kändes oerhört skönt att bara kunna njuta av dagen och koncentrera sig på varandra vetandes att Keyvan var spindeln i nätet och kunde svara på alla frågor och funderingar. 
Keyvan är en varmhjärtad och ödmjuk bröllopskoordinator som vi varmt kan rekommendera till dem som inte bara vill njuta på själva bröllopsdagen, utan hela vägen dit..


Rim & Ahmad

Golsa Amir.jpg

Golsa & Amir

Bästa Keyvan
Stort stort tack för att ni lyckades göra vår dröm till verklighet. Vi hade ett magiskt bröllop med efterföljande fest, hade vi inte ändrat på en minut. Tack vare ditt engagemang och professionella arbete, blev vår dag helt perfekt. Det var guld värt att ha dig som bröllopskoordinator som höll ordning på oss under hela dagen.

Tack återigen!
 

Kram Golsa & Amir 
 

WE DELIVER

WORLDWIDE

IMG_6283.JPG

Maggie & Mustafa

Hej, nu börjar vi landa lite från gårdagen trots att det är svårt fortfarande....för mycket känslor som behöver smältas.

Tack så mycket för gårdagen. Det var en minnesvärd dag för oss. Så glada för den fina inredningen och alla detaljer som gjorts. Fått mycket positiva kommentarer o reaktioner på dekorationerna. Så tack snälla!!!!
 

Maggie & Mustafa

WE DELIVER

WORLDWIDE

DLJK3119.JPG

Sally & Leo

Keyvan, Leo och jag vill passa på att tacka dig för allt! Du har varit helt fantastisk och vi har aldrig träffat en sån engagerad person som dig. Alla kvällar vi oplanerat ringt upp dig och du alltid bemött oss på ett jättebra sätt. Vi hade ingen aning om hur mycket detaljer det är att tänka på till sitt bröllop men du tog bort större delen av huvudvärken utan att behöva involvera oss. Så jätte, jättestort tack för allt och kul att se att det går så bra för dig och I Nöd & Lust!

WE DELIVER

WORLDWIDE

UFX_6765.jpg

Babak & Sahar

Vi hade nöjet att kunna anlita Keyvan på Nöd & lust som vår Bröllopskoordinator. Ett superbt utfört jobb på vår stora dag, då allt flöt på precis som det utlovats. Vi kan varmt rekommendera honom för andra som vill kunna njuta av er stora dag samtidigt som allt förblir magiskt tack vare hans hjälp och stöd.
Med vänliga hälsningar


Babak & Sahar

IMG_6425.JPG

Bave & Alan

Vi vill verkligen tacka dig för ditt arrangemang av vårt bröllop. Det var verkligen en dag som levde upp till våra förväntningar och så mycket mer. Jag är petig som människa, det vet jag, och just därför bad du mig innan att inte störa mig in på detaljer kring bröllopet och bara njuta. Men trots det, kollade jag. Och jag blev SÅ nöjd, WOW. Allt var precis som jag hade velat ha det, om inte mer. God mat, underbar musik, en stilren inredning och allt var topp från början till slut. Du var spindeln i nätet för det hela. Jag och Alan vill verkligen ge dig en stor kram för allt du har gjort för oss. Vi är så glada att vi valde dig, utan ditt engagemang hade detta inte varit möjligt. STORT tack!

Mvh Bave & Alan

_DSC1320.jpg

Mobin & Nikta

Hej Keyvan,
Nu är vi hemma från Turkiet och kan nu i lugn och ro (knappast) fortsätta vårt liv som gifta. Vi vill passa på att tacka dig för att ha dirigerat och planerat  den bästa och kanske viktigaste dagen i vårt liv. Dagen var näst intill perfekt och både vi och alla gäster hade det hur kul som helst! vi har inte fått höra något negativt och många av gästerna sa att det var det roligaste och det finaste bröllop de varit på! Du ska ha ett stort tack och eloge för ditt engagemang, dina idéer, din kunskap och din perfektionism. Utan dig hade det varit kaos och jag vet inte vad vi hade gjort där i Turkiet.

/Mobin & Nikta

WE DELIVER

WORLDWIDE

d8770d70bd68e394f81ae87b27f7c981--wedding-photoshoot-photoshoot-ideas.jpg

Yashar & Nilofar

Hej Keyvan, vi vill tacka dig för ett fantastisk bröllop och för att ni lyckades skapa en kväll vi aldrig glömmer!

Vi uppskattar verkligen ert engagemang och professionella arbete. Vi hoppas och vet att det blir många fler fantastiska bröllop som ni kommer att arrangera framöver. Vi önskar er lycka till i framtiden, tack återigen.

Hälsningar

Yashar & Nilofar

bottom of page