top of page
IMG_0999.JPG

GP följer oss från start till mål 2023

GP3.png
GP2.png
GP1.png

I Nöd och Lust koordinerar och arrangerar helhetslösningar och skräddarsydda bröllop, allt utifrån brudparets önskemål och visioner.
Man samarbetar bl a med de vackraste festvåningarna i Göteborg och erbjuder en variation av catering. 

 

Vad ska man tänka på när man planerar sitt bröllop och fest ? 

- A och O är att vara ute i god tid samt att lägga upp ramar. Gör en första budget utifrån önskemål om tema och idéer. Därefter listar man sina topprioriteringar och väljer ut tre saker som känns särskilt viktiga. Påbörja sedan utformandet av en inbjudningslista för att få en uppfattning om antalet gäster; även om den sannolikt behöver korrigeras senare.

 

- Anlita alltid en bröllopskonsult. Det är inte varje dag ni gifter er och en bröllopskonsult är en ovärderlig hjälp i koordinerandet av er dag. Förutom att minska stressen så reduceras kostnaderna då en professionell bröllopskonsult kan förhandla till sig till fördelaktiga priser.

 


Vad kostar det att anlita er? Vad kan ni hjälpa till med?

- Vår vision är att skapa drömbröllop till rimliga priser. Vi har ett brett och väletablerat samarbete med de mest kunniga i branschen som gör det möjligt att – utan undantag - leverera det som kunden önskar sig.
Vi skapar färdiga bröllopspaket, det gör det lättare för brudparen att välja utifrån sin egen budget. Men vi tillhandahåller även skräddarsydda bröllop för mer specifika önskemål; vi kan göra precis allt om budgeten tillåter.

 

 

 Vilka är dina budgettips?
- Sätt upp ett mål för budgeten (vad vill ni särskilt prioritera?)

- Öppna ett separat konto för just bröllopet.
- Börja spara i god tid.

Vilken typ av trend/stil kan man se vad gäller bröllopsfester?

- Det är väldigt varierande. Vi jobbar med många olika nationaliteter, man hakar på vissa trender men har även egna traditioner att förhålla sig till.

 

 

 Vad prioriterar folk när de gör sina val till bröllop och festen?

- De som har anlitat oss hittills har prioriterat mat och dryck, dekorationer och festvåning. Men det finns även kunder som prioriterar fotograf, film och ringar eller en lyxig smekmånad.

 

Har du något roligt "Bröllopsfestminne?

- Självklart har jag det. Mitt allra första stora bröllop som jag arrangerade tänker jag på än idag. Brudparet önskade sig ett riktigt stort och lyxigt bröllop och eftersom jag är så petig och noggrann med allt så valde jag att genomföra det mesta helt själv.
Jag stannade kvar i festvåningen kvällen innan bröllopet för att dekorera, lämnade sist av alla, gick hem och jobbade vidare på bordsplaceringstavlan. Det blev en sen natt, som bäst två timmars sömn. Gick upp tidigt på bröllopsdagens morgon för att dekorera frukten och finslipa detaljerna innan gästerna anlände. Bytte om under stress och lyckades förstöra två knappar till skjortan.
Fick hjälp av personalen att leta upp en eller två säkerhetsnålar, och lyckligtvis hittade vi en till slut, den tog vi från en namnskylt. Vi fixade skjortan på bästa sätt och sedan fortsatte kvällen precis som vi ville. Tro det eller ej, det blev ett fantastiskt och oförglömlig bröllop!

 

 

Keyvans 3 bästa bröllopstips 

- Spika er bröllopsbudget – att veta hur mycket pengar man har att röra sig med är avgörande för all fortsatt planering.
- Det krävs en omfattande planering inför ett bröllop – oavsett om det är stort och påkostat eller litet och enkelt. Anlita en bröllopskonsult som gör jobbet åt er.
- Glöm inte underhållningen, ett bra coverband eller en bra DJ lyfter festen och gör den oförglömlig för både brudpar och gäster!

Vår intervju i BröllopsGuiden 2018

Reportage om oss i BröllopsGuiden 2020

bottom of page