top of page
IMG_1075.JPG

Nääs Bröllop 2024

Efter flera framgångsrika och sagolika bröllop på Nääs Lekhuset beslutade vi oss att fortsätta skapa nya sagor på Nääs. Inför 2024 har vi startat ett nära samarbete med Nääs för att kunna göra detta möjligt. Vi har två fantastiska lokaler vi kan erbjuda er. En med helhetslösning och en med boenden och middagspaket. Läs mer om lokalerna här nedan!

IMG_0999.JPG

Lekhuset

80-200 pers

Lekhuset är en charmig lokal med fina möjligheter till sagolika bröllop i rustik stil. Rustic och Boho är min personliga favorit och där snålar jag inte alls med min signatur. Takhöjden är vidunderlig och den bevarade inredningen gör byggnaden unik. Med stora vita linnings hängandes i taket och 3000m ljusslingor blir salen magisk på kvällen. Utanför salen har ni en vacker vy med plats för en vigsel utomhus.
 

På Lekhuset erbjuder vi er en helhetslösning där i princip det mesta ingår. Ni står för drömmen och vi förverkligar den.

 

Som bröllopskoordinator är jag med er hela vägen och hjälper er med allt från inredningen till mat och underhållning.

Vi går igenom tema och moodboards ihop för att skapa allt enligt era önskemål, med en touch av min långa erfarenhet.  Därefter ritas allt i 3D och ni får en VR Tour igenom salen.

Övrigt som ingår i vår helhetslösning är:
- Middagspaket | unik smakupplevelse från mingel till nattamat.

- Dekoration och blommor | Ni sätter gränserna, för, vi har inga.
- Ljud och ljuspaket -  I högsta kvalité
- Underhållning | DJ, liveband och cellist till vigseln på plats
- Professionell servering & barpersonal | med lång erfarenhet

På Lekhuset kan ni ta med er egen dryck och tårta. Vi hjälper till med serveringen.

 

Se bilder på Lekhuset
 

Vänhem

60-140 pers

I Vänhem finns två stora festlokaler – glasverandan och matsalen – där bröllop är vanligt förekommande. Verandan är en av landets vackraste salar och den magnifika matsalen rymmer upp till 140 sittande gäster.

 

Vid bröllop serveras bröllopsmiddagen i matsalen med utsikt över sjön Sävelången och i den vackra glasverandan, som vetter ner mot sjön, hålls ofta vigselceremonin för att sedan efter middagen vara platsen för dansen. 

 

I anslutning till verandan finns även angränsande rum för mingel och avkoppling och i bokningen av Vänhem för bröllop ingår även visst boende för gäster.

I Vänhemspaketet ingår även boende för 37 personer. För mer information kring boendet kontakta info@naas.se.

Vi på I Nöd och Lust erbjuder er en smakrik middagspaket där även personal för servering och bar ingår. Det ingår även en bröllopskoordinator som hjälper er hela vägen. I Vänhem kan ni ta med er egen dryck, porslin och möbler, ta hand om dekorationen och vigseln själva. Men det går bra även att ta det via oss för en stressfri tillvaro. 

Foto Vänhem: Karin Lundin

049_MarijaOchAli_DSC_0411.jpg
bottom of page