top of page
IMG_1075.JPG

Nääs Bröllop  2025

Efter flera framgångsrika och sagolika bröllop på Nääs Lekhuset beslutade vi oss att fortsätta skapa nya sagor på Nääs. 2024 är vi fullbokade och tar ej emot fler bokningar. Inför 2025 har vi startat ett nära samarbete med Nääs för att kunna göra detta möjligt. Vi har två fantastiska lokaler vi kan erbjuda er. En med helhetslösning och en med boenden och middagspaket. Läs mer om lokalerna här nedan! 

IMG_0999.JPG

Lekhuset

70-160 pers (med runda bord)

Lekhuset är en charmig lokal med fina möjligheter till sagolika bröllop i rustik stil. Rustic och Boho är min personliga favorit och där snålar jag inte alls med min signatur. Takhöjden är vidunderlig och den bevarade inredningen gör byggnaden unik. Inför 2024 och 2025 kommer vi att ha ca 5000m ljusslingor, kristallkronor och stora kransar hängandes i taket som skapar magisk och lyxig atmosfär. Utanför salen har ni en vacker vy med plats för en romantisk vigsel utomhus.
 

På Lekhuset erbjuder vi er en helhetslösning där i princip det mesta ingår. Ni står för drömmen och vi förverkligar den.

 

Som bröllopskoordinator är jag med er hela vägen och hjälper er med allt från inredningen till mat och underhållning. Ni får även med ett expert weddingteam som säkerställer alla detaljer när ni bokar Lekhuset.

Vi går igenom tema och moodboards ihop för att skapa allt enligt era önskemål, med en touch av min långa erfarenhet.  Därefter får designen på blommorna och honnörsbordet i 3D samt en enklare skiss i 3d av hela salen. 

Övrigt som ingår i vår helhetslösning är:
- Middagspaket | unik smakupplevelse från mingel till nattamat.

- Dekoration och blommor | Ni sätter gränserna, för, vi har inga.
- Ljud och ljuspaket -  I högsta kvalité
- Underhållning | DJ, liveband till vigseln på plats (extra tillval)
- Professionell servering & barpersonal | med lång erfarenhet

På Lekhuset kan ni ta med er egen dryck och tårta. Vi hjälper till med serveringen.

Vi fortsätter även med vår fredagskoncept under juli och aug 2025 med våra superrabatter på samma koncept som en lördag.

Rabatterade fredagar under juli och augusti!

Pris:

Enbart offert efter en konsultation! (Helhetslösning)

 

Se bilder på Lekhuset
 

Vänhem

60-140 pers

I Vänhem finns två stora festlokaler – glasverandan och matsalen – där bröllop är vanligt förekommande. Verandan är en av landets vackraste salar och den magnifika matsalen rymmer upp till 140 sittande gäster med rektangulära bord och ca 90-100 med runda bord.

 

Vid bröllop serveras bröllopsmiddagen i matsalen med utsikt över sjön Sävelången och i den vackra glasverandan, som vetter ner mot sjön, hålls ofta vigselceremonin för att sedan efter middagen vara platsen för dansen. 

 

I anslutning till verandan finns även angränsande rum för mingel och avkoppling och i bokningen av Vänhem för bröllop ingår även visst boende för gäster.

I Vänhemspaketet ingår även boende för 38 - 41 personer. För mer information kring boendet kontakta info@naas.se.

Vi på I Nöd och Lust erbjuder er en smakrik middagspaket där även personal för servering och bar ingår. Det ingår även en bröllopskoordinator som hjälper er hela vägen. I Vänhem kan ni ta med er egen dryck och ta hand om dekorationen och vigseln själva. Men det går bra även att ta det via oss för en stressfri tillvaro. 

Pris:
Lokalhyra: 80.000kr inkl. boende för 38-41 p i två nätter.
Middagspaket: från 1295kr/pp
Övriga tjänster: Offert ges efter en konsultation.

Foto Vänhem: Karin Lundin

049_MarijaOchAli_DSC_0411.jpg
bottom of page